Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto z czereśniami i kruszonką to letnie ciasto z owocami, które lubi każdy i które każdemu się uda. To proste do wykonania ciasto, które jest przepyszne.
0.5 | Kilograma |
Czereśnie
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
Proszek do pieczeia
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
20 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
15 | Dekagramów |
cukier
|
|
20 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
15 | Dekagramów |
mąka pszenna
|
|
10 | Dekagramów |
masło
|
|
10 | Dekagramów |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |