Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Moja inspiracja z ciasta rafaello :) Bardzo smaczne wyszło. Można na koniec polać polewą Toffi....
2 | Łyżeczki |
Cukier wanilinowy
|
|
0.75 | Kostki |
masło
|
|
1 | Litr |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
Krakersy
|
|
2 | Sztuki |
Budyń toffi
|
|
1 | Sztuka |
Polewa toffi
|
|
9 | Łyżek |
cukier
|
|
4 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |