Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto szpinakowe z truskawkami to idealna propozycja dla wszystkich miłośników nietypowych słodkości. Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym i dodatkiem pistacji doskonale sprawdzi się na wyjątkowe okazje, jak i jako codzienny deser do kawy lub herbaty. Smacznego!
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
350 | Gramów |
Szpinak BABY
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
150 | Gramów |
truskawki
|
|
50 | Gramów |
pistacje
|
|
200 | Mililitrów |
Śmietana kremówka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |