Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Słodkie, mocno pomarańczowe z dodatkiem szafranu i migdałów ciasto sprawdzi się na niedzielę lub wolny dzień. Ciasto jest miękkie i puszyste, idealne do kawy.
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
0.25 | Łyżeczki |
Szafran
|
|
155 | Gramów |
cukier puder
|
|
370 | Gramów |
migdały
|
|
125 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
sok pomarańczowy
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżka |
Skórka z pomarańczy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |