Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto styropian? Tak! Przedstawiamy przepis na bardzo smaczne ciasto. Sprawdź!
2 | Łyżeczki |
Cukier wanilinowy
|
|
1 | Litr |
śmietana 18%
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Dżem
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
25 | Dekagramów |
masło
|
|
20 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |