Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne ciasto z sezonowych owoców, które robi się ekspresowo. Polecamy użyć śliwek, które są lekko kwaśne, co idealnie łączy się z słodkim ciastem.
1 | Kilogram |
śliwki
|
|
1 | Kostka |
margaryna
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
35 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |