Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto z dużą ilością orzechów przełożone dżemem i budyniem. Kruchy spód i dwie warstwy posypane orzechami włoskimi.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
400 | Mililitrów |
Mleko 2%
|
|
80 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
orzechy włoskie
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |