Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo smaczne ciasto orzechowe z polewą czekoladową. Proste i szybkie w wykonaniu ciasto zasmakuje nawet najbardziej wybrednym smakoszom.
2 | Szczypty |
Olejek migdałowy
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
5 | Łyżek |
mleko
|
|
25 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
20 | Dekagramów |
cukier
|
|
15 | Dekagramów |
margaryna
|
|
25 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |