Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zrobienie tortilli jest banalnie proste. Te własnoręcznie robione są o niebo smaczniejsze od kupowanych, kilkakrotnie tańsze i do tego nie mają konserwantów. Do gotowego placka można włożyć praktycznie wszystko, na co ma się ochotę. Polecam! (przepis jest trochę barbarzyński i tortille niekoniecznie są typowo meksykańskie, ale spełniają swoją funkcję rewelacyjnie!)
220 | Gramów | ||
![]() |
|||
140 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |