Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli w czasie wiosenno-letnich dni marzysz o słodkim i lekkim, ale jednocześnie orzeźwiającym deserze - doskonale trafiłeś! Nasze kakaowe ciasto z galaretką oczaruje Twoje podniebienie, gdyż nie tylko tęczowo i efektownie wygląda, ale także smakuje doskonale. Gwarantujemy, że tak apetycznej słodkości nikt się nie oprze!
SKŁADNIKI NA BISZKOPT: |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
JAJA
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
1 | Sztuka |
galaretka cytrynowa
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka agrestowa
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka porzeczkowa
|
|
1 | Sztuka |
Galaretka pomarańczowa
|
|
200 | Gramów |
jogurt naturalny
|
|
150 | Mililitrów |
woda
|
|
5 | Łyżeczek |
ŻELATYNA
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
600 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |