Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proste ciasto marchewkowe przełożone dżemem truskawkowym to świetny pomysł na drugie śniadanie do szkoły albo podwieczorek. Dzięki marchewce ciasto jest wilgotne i miękkie. Pycha!
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
4 | Sztuki |
Jajka całe
|
|
2 | Szklanki |
marchew
|
|
2 | Szklanki |
Cukier kryształ
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
2 | Łyżeczki |
przyprawa do piernika
|
|
2 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |