Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo kruche ciasto z wilgotnym nadzieniem, czyli ciasto z jabłkami i budyniem. Ten przepis jest prosty, a ciasto wychodzi przepyszne.
3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
margaryna zwykła
|
|
1 | Litr |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
cukier puder
|
|
2 | Sztuki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
4 | Sztuki |
jabłka
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
1.5 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |