Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne i słodkie ciasto dla każdego łasucha - ciasto krówka. Zachwycające i proste do zrobienia ciasto przekładane jest masą budyniową a na wierzchu polane jest słodką masą krówkową.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
100 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
3 | Szklanki |
mleko
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
margaryna zwykła
|
|
30 | Dekagramów |
Cukierki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |