Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto królewskie sprawdzi się na chłodniejsze dni, kiedy masz ochotę na coś słodkiego. Puszysta rolada z masą śmietankową i brzoskwiniami i polewą czekoladową jest efektownym deserem, którym zaskoczyć swoich bliskich.
300 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Łyżeczka |
ŻELATYNA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
2 | Sztuki |
brzoskwinia w syropie
|
|
3 | Łyżki |
wiórki kokosowe
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
6 | Łyżek |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |