Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gdy masz ochotę na rafaello, zrób to ciasto - smakuje identycznie i w dodatku jest go więcej, więc to idealna opcja dla każdego łasucha. Ciasto można zrobić z gotowych biszkoptów lub upiec wcześniej biszkopt.
0.3 | Szklanki |
Ajerkoniak
|
|
2 | Sztuki |
biszkopty
|
|
2 | Sztuki |
Biała czekolada
|
|
1 | Sztuka |
Śmietanka tortowa
|
|
2 | Sztuki |
Śnieżka
|
|
3 | Sztuki |
płatki migdałowe
|
|
30 | Dekagramów |
Płatki kokosowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |