Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Do spróbowania ciasta karmelowego z bitą śmietaną nikogo nie trzeba namawiać. Jest przepyszne i nada się również na urodzinowy tort.
0.5 | Kilograma |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Litr |
śmietanka kremowa 30%
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
7 | Sztuk |
Śmietana fix Oetcera
|
|
1 | Sztuka |
Mleko zagęszczone słodzone
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
25 | Dekagramów |
Margaryna Kasia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |