Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto czekoladowe z kokosem jest idealne pod wieloma względami. Szybko się je robi, nie trzeba mieć miksera, aby go wykonać, wystarczą 2 naczynia i jest przepyszne.
1.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
margaryna
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
4 | Sztuki |
JAJA
|
|
1 | Sztuka |
opakowanie wiórków kokosowych
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
6 | Łyżek |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |