Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aromatyczne, delikatne i miękkie ciasto kakaowe z zanurzonymi gruszkami. Zapach ciasta z dodatkiem cynamonu i goździków przyjemnie rozniesie się po całym domu.
270 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Litr |
woda
|
|
15 | Sztuk |
goździki
|
|
1 | Sztuka |
Laska cynamonu
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
gruszka
|
|
150 | Gramów |
masło
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
225 | Mililitrów |
Maślanka
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |