Ciasto kakaowe przekładane masą karpatkową

m7
Ciasto kakaowe przekładane masą karpatkową

1

0 / 0

Uwielbiasz krem, który jest w karpatce? Jeśli połączymy ciasto kakaowe z masą karpatkową otrzymamy cudowne połączenie. Spróbujesz?

8

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


20 porcji

Składniki

1 łyżeczka proszek do pieczenia

250 g margaryna mleczna

6 szkl. jajko

3 szkl. mąka pszenna tortowa

1 szt. cukier

1 szt. cukier waniliowy

1 szt. krem karpatka

4 łyżka kakao decomorreno

Przygotowanie


1

Jajka miksujemy z cukrem, cukrem waniliowym. Następnie dodajemy margarynę, mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao. Po upieczeniu przekładamy kremem do karpatki.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły