Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto kukułka, to aromatyczne ciasto kakaowe przekładane masą kukułkową z mascarpone. Jest, to wyśmienite, szybkie i proste ciasto, którym zaskoczysz swoich gości.
BISZKOPT KAKAOWY |
|||
140 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
cukier
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
KREM KUKUŁKOWY |
|||
200 | Gramów |
cukierki kukułki
|
|
500 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
500 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
KREM ŚMIETANKOWY |
|||
400 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
2 | Łyżeczki |
cukier puder
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
DEKORACJA |
|||
1 | Szczypta | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
Posypka czekoladowa
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |