Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chcesz przygotować prosty, ale efektowny deser? Polecamy przepis na ciasto kakaowa lawa, które dosłownie rozpływa się w ustach. Podaj z lodami i bitą śmietaną i ciesz się rewelacyjnym wypiekiem.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
7 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
16 | Gramów |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.5 | Szklanki |
Mleko 2%
|
|
3 | Łyżki |
Masło roztopione
|
|
1.75 | Szklanki |
Gorąca woda
|
|
1 | Łyżka |
bita śmietana
|
|
2 | Łyżki |
Lody śmietankowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |