Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne ciasto, wspaniałe zarówno na jesienne, jak i zimowe wieczory. Puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z brzoskwiniami jest wyśmienite.
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
Puszka brzoskwiń
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
30 | Dekagramów |
Jogurt
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |