Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Twój deser z jabłek może być wyjątkowy, gdy użyjesz kreatywnego i pysznego połączenia. Kakaowy biszkopt przełożony puszystym, orzechowym kremem, brzoskwiniową galaretką oraz musem jabłkowym podbije serca miłośników słodkości.
Składniki na biszkopt: |
|||
145 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
8 | Sztuk |
Jajka
|
|
180 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Składniki na masę z jabłkami: |
|||
1 | Kilogram |
jabłka
|
|
120 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
2 | Opakowania |
Galaretka brzoskwiniowa
|
|
Składniki na masę orzechową: |
|||
350 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
300 | Mililitrów |
mleko
|
|
180 | Gramów |
cukier
|
|
300 | Gramów |
masło
|
|
Masa czekoladowa: |
|||
150 | Gramów |
czekolada
|
|
125 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |