Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smaczna przekąska z ciasta francuskiego. Wyśmienicie smakuje podana w towarzystwie barszczyku Krakus.
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
300 | Gramów |
szpinak mrożony
|
|
150 | Gramów |
ser feta
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |