Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszny deser łączący chrupiące ciasto francuskie, słodki twarożek i kwaśne, aromatyczne wiśnie. Pyszne połączenie smakowe, które warto wypróbować.
1 | Kilogram |
twaróg
|
|
1 | Kilogram |
wiśnie
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
4 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
sok z cytryny
|
|
1.5 | Łyżki |
rum
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
45 | Dekagramów |
ciasto francuskie
|
|
20 | Dekagramów |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |