0

Składniki

1 Łyżeczka
sól, pieprz
0.3 Kostki
margaryna zwykła
1 Sztuka
ciasto francuskie
3 Sztuki
cebula
50 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę)
  2. Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
  3. Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

Opis

Ciasto francuskie z niego można przygotować cuda kulinarne

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min.

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!