0

Składniki

1 Łyżeczka
sól, pieprz
0.3 Kostki
margaryna zwykła
1 Sztuka
ciasto francuskie
3 Sztuki
cebula
50 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę)
  2. Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
  3. Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

Opis

Ciasto francuskie z niego można przygotować cuda kulinarne

Podobne przepisy

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Placki z kalafiora, marchewki i jogurtem z sosem pomidorowy...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Placki z kalafiora, marchewki i jogurtem z sosem pomidorowym

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Szaszłyk z ziemniaków

Przepis
Średni Do 1 godz
Szaszłyk z ziemniaków

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!