0

Składniki

1 Łyżeczka
sól, pieprz
0.3 Kostki
margaryna zwykła
1 Sztuka
ciasto francuskie
3 Sztuki
cebula
50 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę)
  2. Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
  3. Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

Opis

Ciasto francuskie z niego można przygotować cuda kulinarne

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Marynata do karkówki z grilla

Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!