Example thumb
0

Składniki

1 Łyżeczka
sól, pieprz
0.3 Kostki
margaryna zwykła
1 Sztuka
ciasto francuskie
3 Sztuki
cebula
50 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pieczarki, cebulę pokroić w plasterki, dodać przyprawy i udusić na patelni aż do miękkości i wyparowania soków.(ja w czasie duszenia dolewam trochę wodę)
  2. Rozłożyć ciasto francuskie na środek ciasta,nałożyć zimny farsz. Zwinąć położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
  3. Piec w temp.200stopni. Przez 15-20minut.

Opis

Ciasto francuskie z niego można przygotować cuda kulinarne

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!