0

Składniki

1 Sztuka
ciasto francuskie
1 Sztuka
Masa toffi
4 Łyżki
miód pszczeli
20 Dekagramów
orzechy włoskie
10 Dekagramów
orzechy włoskie
0.5 Sztuki
margaryna
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasto francuskie rozrolować na brytfance. Na nie wyłożyć masę orzechowo-miodową i zapiec.
  2. Jak wystygnie polać masą toffi i posypać pokrojonymi orzechami włoskimi.

Opis

super smaczne i niespotykane

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Ciasteczka owsiano-orkiszowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ciasteczka owsiano-orkiszowe

Ciastka owsiane z czekoladą

Przepis
Średni Do 1 godz
Ciastka owsiane z czekoladą

Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Przepis
Średni Do 1 godz
Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Kawowe brownie

Przepis
Średni Do 40 min
Kawowe brownie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!