0

Składniki

1 Sztuka
ciasto francuskie
1 Sztuka
Masa toffi
4 Łyżki
miód pszczeli
20 Dekagramów
orzechy włoskie
10 Dekagramów
orzechy włoskie
0.5 Sztuki
margaryna
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasto francuskie rozrolować na brytfance. Na nie wyłożyć masę orzechowo-miodową i zapiec.
  2. Jak wystygnie polać masą toffi i posypać pokrojonymi orzechami włoskimi.

Opis

super smaczne i niespotykane

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Ciastka owsiane z czekoladą

Średni Do 1 godz
Ciastka owsiane z czekoladą

Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Łatwy Do 15 min
Domowe czekoladki - czekoladowe orzeszki

Kakaowe musli

Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Średni Do 1 godz
Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Kawowe brownie

Średni Do 40 min
Kawowe brownie

Keks

Łatwy Do 40 min
Keks

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!