Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto, które wbrew pozorom przygotowuje się ekspresowo. Wystarczy upiec ciasta francuskie i przełożyć kremem i warstwą karmelizowanych gruszek. Kilka chwil i znakomity deser gotowy!
500 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Kilogram |
gruszka
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
ciasto francuskie
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
25 | Dekagramów |
Masło roślinne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |