0

Składniki

1 Sztuka
ciasto francuskie
1 Sztuka
jabłka
2 Łyżki
cukier
20 Dekagramów
Twaróg chudy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasto francuskie pokroić w kwadraty .
  2. Jabłko obrać, pokroić w małą kostkę.
  3. Twaróg wymieszać z cukrem.
  4. Na środek kwadratów położyć łyżkę twarogu i jabłka, zlepić cztery końce ze sobą.
  5. Upiec.
  6. Temperatura piekarnika : 200C
  7. Czas pieczenia: 20minut

Opis

Coś pysznego dla każdego

Podobne przepisy

Jabłecznik

Średni Do 1 godz.

Pełnoziarnista babka z gruszką, jabłkami i lukrem malinowym

Łatwy Do 1 godz.

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz.

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz.

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz.

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz.

Ciastka maślane

Średni Do 40 min.

Ciastka owsiane z czekoladą

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!