Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto dyniowo-marchewkowe to obowiązkowy wypiek na jesienne, długie popołudnia. Wypróbuj naszego prostego przepisu na aromatyczne ciasto i umil sobie jesień.
1 | Szklanka |
Dynia
|
|
1 | Szklanka |
Marchewka
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
jajko
|
|
2 | Szklanki |
Mąka
|
|
0.5 | Szklanki |
olej
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżka |
cynamon
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |