Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto drożdżowe z truskawkami i kruszonką z tego przepisu wychodzi bardzo puchate. A w czasie pieczenia po całym domu roznosi się niesamowity aromat owoców i samego ciasta.
32 | Gramy |
CUKIER WANILIOWY
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
42 | Gramy |
drożdże
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
Kruszonka
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
białko jaja kurzego
|
|
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
50 | Dekagramów |
truskawki
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |