Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Puszyste i delikatne ciasto drożdżowe to idealny pomysł na chłodne popołudnie.
1 | Kilogram |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
60 | Gramów |
drożdże
|
|
2 | Szklanki |
cukier
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
7 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
14 | Dekagramów |
cukier
|
|
10 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
0 | Dekagramów |
truskawki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |