Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne, puszyste ciasto drożdżowe z jagodami i kruszonką to znakomita opcja na podwieczorek lub deser. Ciasto znika z talerzy błyskawicznie.
100 | Gramów |
masło
|
|
42 | Gramy |
drożdże
|
|
300 | Gramów |
Czarne jagody
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
Kruszonka
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |