Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto mocno wilgotne, soczyste, a do tego intensywnie czekoladowe z całymi kawałkami jabłka. Jest szybkie i łatwe w przygotowaniu. Jabłka można zastąpić innymi owocami takimi jak np. gruszki, śliwki, a nawet maliny.
310 | Gramów | ||
![]() |
|||
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
110 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
125 | Mililitrów |
olej
|
|
125 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
0.5 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Sztuki |
jabłko
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |