Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealnie wilgotne, puszyste, intensywnie czekoladowe i przepełnione słodkimi gruszkami ciasto, które zrobisz w oka mgnieniu. Przepis ten należy do jednych z najłatwiejszych… i najpyszniejszych :)
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Gruszki
|
|
100 | Gramów |
|
|
200 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
3 | Sztuki |
Jajka
|
|
150 | Gramów |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |