Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wiosna – to doskonała pora do poszukiwania inspiracji wprost z natury. Wszystko budzi się do życia i nabiera kolorów. Postaw zatem na równie soczyste wykończenie swojego wypieku! Łap przepis na proste i szybkie do wykonania ciasto czekoladowe, na które skusiły się nawet biedroneczki w czekoladowe kropeczki! 😉
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
80 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
masło
|
|
230 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKŁADNIKI NA KREM I DEKORACJE: |
|||
100 | Gramów |
Mascarpone
|
|
200 | Gramów |
Śmietanka 36%
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
250 | Gramów |
truskawki
|
|
40 | Gramów |
czekolada
|
|
3 | Gałązki |
Świeża mięta
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |