Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uwielbiany przepisy Nigelli na bardzo proste i rewelacyjne w smaku ciasto czekoladowe. Idealne do kawy - zrobisz je szybko.
250 | Mililitrów |
Wrzątek
|
|
1 | Łyżeczka |
Soda
|
|
225 | Gramów |
masło
|
|
375 | Gramów |
Ciemny cukier muscovado
|
|
100 | Gramów |
Czekolada ciemna
|
|
200 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |