Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyjątkowo lekkie ciasto cytrynowe, idealne na letnie okazje. Ciasto jest pyszne, orzeźwiające i łatwe do wykonania, a do tego bez pieczenia!
100 | Mililitrów |
Cytrynówka
|
|
500 | Mililitrów |
Śmietana kremówka 36%
|
|
1 | Sztuka |
Herbatniki maślane
|
|
2 | Sztuki |
SEREK HOMOGENIZOWANY
|
|
1 | Sztuka |
Skórka otarta z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
Usztywniacz do bitej śmietany
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
Posypka czekoladowa
|
|
3 | Sztuki |
galaretka cytrynowa
|
|
5 | Łyżek |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |