Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Prosty w wykonaniu i bardzo dobry torcik biszkoptowy z makiem, który smakuje świetnie i oryginalnie prezentuje się na stole.
200 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
100 | Gramów |
płatki migdałowe
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna
|
|
1.5 | Szklanki |
Mak
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Zapach migdałowy
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
3 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
25 | Dekagramów |
margaryna
|
|
10 | Dekagramów |
Fistaszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |