Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zainspiruj się naszym przepisem na bardzo lekkie i puszyste ciasto barbórkowe. Nasz przekładaniec stanowi niezwykle efektowne połączenie kakaowego biszkoptu z warstwą bogatego kremu, zrównoważonego smakiem lekko kwaskowej galaretki agrestowej. Wypróbuj koniecznie!
130 | Gramów | ||
![]() |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
jajko
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
Galaretka agrestowa
|
|
1800 | Mililitrów |
Gorąca woda
|
|
1 | Litr |
Śmietanka 36%
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |