Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne ciasto warstwowe skradnie Twoje serce. Koniecznie wypróbuj ten wypiek z domowym budyniem i bitą śmietaną oraz czekoladą.
0.5 | Litra |
śmietanka kremowa 30%
|
|
2 | Szklanki |
mleko
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Sztuki |
masło
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
4 | Sztuki |
Fix do śmietany
|
|
1 | Sztuka |
czekolada gorzka
|
|
3 | Sztuki |
herbatniki
|
|
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
5 | Łyżek |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |