Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Oto czterowarstwowa poezja smaków od Decomorreno! Czekoladowy biszkopt przełożony galaretką z owocami agrestu oraz śmietankową masą budyniową uwieńczoną z wierzchu naszym aromatycznym kakao. To wilgotne, lekko kwaskowe i delikatne jak puszek ciasto jest idealne do kawy, sprawdzi się doskonale także na letnim przyjęciu w ogrodzie. Pychota :)
SKŁADNIKI NA BISZKOPT: |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
jajko
|
|
130 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
90 | Gramów |
Mąka pszenna Lubella
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKŁADNIKI NA GALARETKĘ: |
|||
2 | Sztuki |
Galaretka agrestowa
|
|
750 | Mililitrów |
Wrzątek
|
|
2 | Szklanki |
agrest
|
|
SKŁADNIKI NA KREM: |
|||
500 | Mililitrów |
mleko
|
|
8 | Łyżek |
cukier puder
|
|
1 | Opakowanie |
budyń śmietankowy
|
|
200 | Gramów |
masło
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |