Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis z książki 'czekolada'. Ciastka są bardzo pożywne, w przygotowaniu proste, zapach wydzielający się podczas pieczenia zaromatyzuje cały dom. Polecam wszystkim tym, którzy nie są mafiozami w kuchni i tak jak ja, są miłośnikami czekolady.
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
380 | Gramów |
Płatki owsiane
|
|
200 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
250 | Gramów |
masło
|
|
300 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
180 | Gramów |
czekolada gorzka
|
|
100 | Gramów |
Czekolada biała
|
|
100 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
Esencja waniliowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |