Ciasteczka z kleiku ryżowego Anulki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ciasteczka z kleiku ryżowego Anulki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F4570-1702057762168.jpeg&w=3840&q=75)
Bardzo dobre i proste ciasteczka o ciekawym i niepowtarzalnym smaku. Polecamy wykorzystać ten przepis na przyjęcia dla dzieci.
0
0 / 0
Bardzo dobre i proste ciasteczka o ciekawym i niepowtarzalnym smaku. Polecamy wykorzystać ten przepis na przyjęcia dla dzieci.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
30 porcji
Składniki
1 łyżecz. proszek do pieczenia
200 g masło
100 g wiórki kokosowe
1 szkl. mąka pszenna tortowa
0.50 szkl. cukier
3 szt. jaja kurze całe
1 szt. kleik ryżowy
Przygotowanie
1
Wszystkie składniki należy połączyć i zagnieść. Z ciasta formować kule wielkości orzecha włoskiego i lekko spłaszczyć.
2
Piec 30 minut w 180 C.