0

Składniki

1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
jajko
30 Dekagramów
mąka pszenna tortowa
15 Dekagramów
cukier puder
15 Dekagramów
masło
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Z podanych składników zagnieść ciasto,włożyć na 2 godz do lodówki.
  2. Rozwałkować i wykrawać foremkami do pary.
  3. Po upieczeniu zimne posmarować dżemem i sklejać.
  4. Dekorować wg uznania.

Opis

Bardzo dobre

Podobne przepisy

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Średni Do 1,5 godz
Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Naleśniki Kakaowe

Łatwy Do 40 min
Naleśniki Kakaowe

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Ciastka szachownica

Łatwy Do 3 godz
Ciastka szachownica

Ciasto kakaowo bananowe

Średni Do 3 godz
Ciasto kakaowo bananowe

Kakaowe serca

Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Keks kakaowy

Łatwy Do 1 godz
Keks kakaowy

Makowiec ucierany

Średni Do 3 godz
Makowiec ucierany

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!