0

Składniki

1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
170 Gramów
Kleik ryżowy
250 Gramów
margaryna zwykła
1 Szklanka
Dżem
3 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
4 Łyżki
wiórki kokosowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasteczka gotowe!
  2. Uformować kulki ryżowe.
  3. Wszyskie składniki wymieszać w misce.

Opis

Przepis znalazłam w zeszycie mojej babci. Ciasteczka zawsze się udają i świetnie pasują do herbatki!

Podobne przepisy

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Sernik z makiem

Przepis
Trudny Do 1 godz
Sernik z makiem

Babka wielkanocna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Ekspresowe ciasto czekoladowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ekspresowe ciasto czekoladowe

Fale Dunaju z owocami

Przepis
Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Jabłecznik

Przepis
Średni Do 1 godz
Jabłecznik

Mazurek

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Mazurek

Pełnoziarnista babka z gruszką, jabłkami i lukrem malinowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pełnoziarnista babka z gruszką, jabłkami i lukrem malinowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!