Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasteczka, które smakują, jak fornetti i można je zrobić w domu? Proszę bardzo! Pachną bosko, są lekkie, można je zajadać na ciepło i już ostudzone. Ciastka można zabrać na piknik, na spacer i do szkoły na drugie śniadanie.
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
10 | Sztuk |
czekolada
|
|
3 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
5 | Dekagramów |
ser biały
|
|
10 | Dekagramów |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |