0

Składniki

1 Szklanka
200 Gramów
masło
1 Szklanka
cukier
0.25 Szklanki
Cukier brązowy
1 Sztuka
jajko
1 Łyżeczka
Koncentrat waniliowy
0.75 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
0.5 Łyżeczki
soda oczyszczona
1 Szczypta
sól
2.5 Szklanki
Płatki owsiane
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystko / oprócz dżemu/ wyrabiamy.
  2. Robimy kulki wielkości orzechów-trochę spłaszczone.
  3. W środku robimy dziurkę i umieszczamy dżem Łowicz.
  4. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około15-18 minut.

Podobne przepisy

Ciastka owsiane z czekoladą

Przepis
Średni Do 1 godz
Ciastka owsiane z czekoladą

Ciasto z sercem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Kakaowe Pancakes

Przepis
Łatwy Do 15 min
Kakaowe Pancakes

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Tort Kakaowy z truskawkami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Tort Kakaowy z truskawkami

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!