Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciastka są smaczne i kruche z dodatkiem miodu, orzechów i rodzynek. Znakomicie sprawdzą się na drugie śniadanie lub jako słodka przekąska.
1 | Kilogram |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
40 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |