Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Złote ciasteczka staną się ulubioną przekąską nie tylko dla najmłodszych. Doskonale smakują z dżemem z agrestu i kiwi, ale każdy znajdzie idealną wersję smakową dla siebie. Czy już wiesz, jaki smak dżemu od Łowicza wybierzesz?
225 | Gramów |
Miękkie masło
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2.75 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
1 | Garść |
Przepołowione migdały
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
ZIELONY DIP DO CIASTECZEK |
|||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |